Bovenbouw

12jan2023

De groep van Hans heeft een nieuwe bewoner verwelkomd: Schillie de Schildpad.

De Russische vierteenschildpad is afkomstig uit een opvang in Zwanenburg. De kinderen zijn hard bezig geweest om een mooi hok voor de schildpad te maken. Als je in de buurt bent, kom dan Schillie even begroeten en het hok bewonderen.

3okt2022

Vandaag kwam Veilig Verkeer Nederland een les geven over de dode hoek bij vrachtwagens. Ze kwamen met een echte vrachtwagen om het goed te kunnen laten zien en om het te beleven vanuit het standpunt van de chauffeur. Alle kinderen hebben achter het stuur van de (stilstaande) vrachtwagen mogen zitten!

Ook hebben ze nog een quiz gedaan en samengewerkt aan een werkblad.

Leuke verrassing voor een gewone maandag!!

13jul2022

Maandag 11 juli hebben hebben de leerlingen ter ere van de afscheid van Petra een voorstelling gehouden samen met Drum4Fun.

De hele dag konden de groepen workshops volgen die gegeven werden door de groep Drum4Fun. De bovenbouw trapte af, gevolgd door de middenbouw en afsluitend met de onderbouw.

[…]

29jun2022

Van maandag 20 juni tot en met donderdag 23 juni heeft het jaarlijkse korbaltoernooi weer plaatsgevonden bij Furore. Natuurlijk deed de Bijenkorf weer mee. Dit jaar met wel 10 groepen uit zowel de middenbouw als de bovenbouw!

[…]

20jun2022

Afgelopen vrijdag, 17 juni 2022, heeft de sport- en speldag weer plaatsgevonden op de Bijenkorf! Het was een heerlijke zomerse dag. De kinderen hebben in en om de school kunnen genieten van verschillende spelletjes en activiteiten. Rond het middaguur werden er waterijsjes uitgedeeld om voor wat verkoeling te zorgen.

De foto’s staan op myAlbum. Deze zijn na het inloggen te bekijken met een wachtwoord.

Meer …