Onderbouw

8jul2023

Donderdag 6 juli hebben de onderbouwgroepen een schooluitje gehad naar de Veilige Haven. Kijk op MyAlbum voor de foto’s.

24mei2023

Woensdag 10 mei was het kleuterfeest met het thema “reizen”. De kinderen gingen op een fictieve vakantie naar de bergen in Tirol. In de ochtend werden er spelletjes gedaan en als lunch werd er gepicknickt op het veld met de heerlijke pannenkoeken die de ouders hadden gemaakt. De dag werd afgesloten met een geweldige theatervoorstelling van het Zoldertheater. Bekijk hier de foto’s.

17apr2023

Voordat de lentemarkt begon, en het schaap werd geschoren, kwam hij even bij ons in de groep op bezoek. We gaven hem biks te eten, mochten hem aaien en konden al onze vragen stellen! Ook hebben we een zwart lammetje geknuffeld.

In myAlbum zijn wat foto’s terug te zien van die dag.

17apr2023

Op vrijdag 14 april stond de school in het teken van de Lentemarkt. Deze markt is georganiseerd om geld in te zamelen voor het opknappen van de natuurtuin. Alle opbrengsten van de markt gaan in zijn geheel naar de natuurtuin. Met behulp van vele ouders, grootouders, bovenbouwers en oud-leerlingen hebben leerlingen, familie en vrienden kunnen genieten van verschillende activiteiten en heerlijke hapjes.

[…]

29mrt2023

Vandaag kwam Bart, de vader van Daniël in de klas. Hij kwam vertellen over onder andere de botten van de wolharige neushoorn en de mammoet. We hebben botten gevoeld en al onze vragen zijn beantwoord.

De foto’s zijn terug te zien via myAlbum (met het wachtwoord).

 

28nov2022

De pietengym op maandag 28 november was een succes! De foto’s van de stamgroep van Timna en Reninca vind je hier.

20sep2022

Afgelopen donderdag hebben de onderbouwgroepen het kabouterpad gelopen rondom de school.

Klik hier voor foto’s uit de groep van Timna. Het album van de school is te bekijken met een wachtwoord.

 

13jul2022

Maandag 11 juli hebben hebben de leerlingen ter ere van de afscheid van Petra een voorstelling gehouden samen met Drum4Fun.

De hele dag konden de groepen workshops volgen die gegeven werden door de groep Drum4Fun. De bovenbouw trapte af, gevolgd door de middenbouw en afsluitend met de onderbouw.

[…]

Meer …