Onderbouw

28mei2024

Op woensdag 15 mei zijn de onderbouwgroepen met het kleuterfeest naar Sprookjeswonderland geweest.  Heerlijk spelen, ervaren en opgaan in fantasie en sprookjes. Van de groep van Timna staat hier de foto’s in My Album.

26apr2024

Op donderdag 25 april 2024 is de groep van Timna naar het Blanckendaell park geweest. Ze hebben een speurtocht gedaan, allerlei dieren gezien die ook in onder andere Afrika leven en heerlijk gespeeld! Klik hier voor de foto’s in My Album.

20sep2023

Vandaag was de groep van Timna op excursie naar de Zaanse Schans. Ze begonnen in het huis van Neeltje, dat stond vroeger op de Dorpsstraat in Assendelft en is nu het Wevershuis op de Zaanse Schans. Daarna liepen ze naar het Zaans museum en bekeken ze voorwerpen, kleding en klokken van vroeger.  Klik hier voor de foto’s.

8jul2023

Donderdag 6 juli hebben de onderbouwgroepen een schooluitje gehad naar de Veilige Haven. Kijk op MyAlbum voor de foto’s.

24mei2023

Woensdag 10 mei was het kleuterfeest met het thema “reizen”. De kinderen gingen op een fictieve vakantie naar de bergen in Tirol. In de ochtend werden er spelletjes gedaan en als lunch werd er gepicknickt op het veld met de heerlijke pannenkoeken die de ouders hadden gemaakt. De dag werd afgesloten met een geweldige theatervoorstelling van het Zoldertheater. Bekijk hier de foto’s.

17apr2023

Voordat de lentemarkt begon, en het schaap werd geschoren, kwam hij even bij ons in de groep op bezoek. We gaven hem biks te eten, mochten hem aaien en konden al onze vragen stellen! Ook hebben we een zwart lammetje geknuffeld.

In myAlbum zijn wat foto’s terug te zien van die dag.

17apr2023

Op vrijdag 14 april stond de school in het teken van de Lentemarkt. Deze markt is georganiseerd om geld in te zamelen voor het opknappen van de natuurtuin. Alle opbrengsten van de markt gaan in zijn geheel naar de natuurtuin. Met behulp van vele ouders, grootouders, bovenbouwers en oud-leerlingen hebben leerlingen, familie en vrienden kunnen genieten van verschillende activiteiten en heerlijke hapjes.

[…]

29mrt2023

Vandaag kwam Bart, de vader van Daniël in de klas. Hij kwam vertellen over onder andere de botten van de wolharige neushoorn en de mammoet. We hebben botten gevoeld en al onze vragen zijn beantwoord.

De foto’s zijn terug te zien via myAlbum (met het wachtwoord).

 

28nov2022

De pietengym op maandag 28 november was een succes! De foto’s van de stamgroep van Timna en Reninca vind je hier.

Meer …