Lentemarkt

Op vrijdag 14 april stond de school in het teken van de Lentemarkt. Deze markt is georganiseerd om geld in te zamelen voor het opknappen van de natuurtuin. Alle opbrengsten van de markt gaan in zijn geheel naar de natuurtuin. Met behulp van vele ouders, grootouders, bovenbouwers en oud-leerlingen hebben leerlingen, familie en vrienden kunnen genieten van verschillende activiteiten en heerlijke hapjes.

Het was prachtig weer, dus er was ook genoeg te doen rondom de school. Menig kind stond in de rij om een ritje te maken op een pony, of zelfs een Fries! Er waren lammetjes, er werd een schaap geschoren, je kon oud Hollandse spelletjes spelen, langs verschillende marktkramen struinen en je geluk beproeven bij de loterij.

De klaslokalen waren ook omgetoverd tot activiteitenzalen: van stopdans tot schminken, van sjoelen tot schaken, genoeg vermaak voor jong en oud. Er was zelfs een tentoonstelling van Bijenkorf leerlingen door de jaren heen. Heb je je vader of moeder gespot?!

En als je door het spelen en rennen honger of dorst had gekregen, kon je in het restaurant terecht voor heerlijk hapjes en drankjes, gemaakt door de ouders.

Het was een succesvolle middag! Klik hier om een impressie te krijgen van die dag