Bijennacht 2024

Maandag 24 juni was het weer zover: de bovenbouw ging op Bijennacht! Dit jaar niet met de fiets naar Egmond, maar met de bus naar Austerlitz.

Om half 10 vertrokken 2 bussen vanaf het station Krommenie-Assendelft. Na een uurtje kwamen ze aan bij de locatie. De kinderen hebben de hele middag spelletjes kunnen spelen. Er stond een grote stormbaan waar ze vanaf konden gaan. Maandagavond was de disco in Disney+ thema.

Dinsdagochtend werd iedereen wakker gemaakt en konden ze meedoen aan ochtendyoga! De rest van de dag werd gevuld met waterspelletjes. 1 groep kinderen gingen op excursie naar de Pyramide van Austerlitz waar ze veel hebben geleerd over het leven van Napoleon. ’s Avonds kon er natuurlijk gekeken worden naar Nederland – Oostenrijk, in de bijbehorende oranje outfits! De dag werd afgesloten met een heuse Spooktocht en marshmallows roosteren bij het kampvuur.

Woensdag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Onderweg was er een tussenstop bij het Avonturenpark in het Twiske, waar de kinderen konden spelen. Een aantal hebben zelfs de verkoeling opgezocht in het water.

Rond 2 uur kwamen ze aan op school.

Klik hier om de foto’s van Bijennacht te bekijken. Let op: het album wordt gaandeweg aangevuld.