Opera aan de Zaan-koor

U heeft vast begrepen dat wij ons de komende tijd bezig gaan houden met het onderwerp ‘Opera’. Wellicht was u maandag aanwezig bij de spetterende opening van het Operajaar of heeft u al iets gehoord van uw kind over het nieuwe projectonderwerp.

Maar.. Dit jaar is er iets extra tijdens het project! Gedurende het operajaar ‘Opera aan de Zaan’ worden namelijk niet alleen de leerlingen van de Agora scholen ondergedompeld in de wereld van opera, ook de leraren en ouders kunnen hun talenten laten zien en horen. Op elke school komt een koor, dat later in het jaar opgaat in een groot Opera aan de Zaan- koor o.l.v. dirigent Hans Veldhuizen. Zij zullen optreden tijdens de grote finale op 22 juni op het Hembrugterrein in Zaandam.

Heeft u zin om mee te doen in het koor? Inschrijven kan bij Petra Glandorff.