Pietengym

Afgelopen vrijdag waren de Sint en zijn pieten op de Bijenkorf. Nadat alle kinderen waren getrakteerd op pepernoten mochten zij hun ingestudeerde acts laten zien. De hoofdpiet heeft na afloop van het sinterklaasfeest een stapel pietendiploma’s aan meester Nick gegeven. In overleg met de sportpiet kunnen de kinderen de diploma’s behalen, mits zij de bekende pietentrucjes kunnen laten zien.

Net zoals op de pietenschool worden tijdens de gym vele trucjes geoefend.
Vandaag was het startschot voor de pietengym bij de onderbouw. Vele trotse oefenpietjes waren in verschillende pietenkledij, super! Er is vandaag over daken geklommen, het schuine dak getrotseerd, pakjes in de schoorsteen gegooid en over het wiebeldak gelopen.
Klik hier voor foto’s in mijnAlbum (gebruikelijke wachtwoord).
De kinderen hebben het super gedaan en zijn met hun diploma de gymles uitgelopen. Vanmiddag hebben de bovenbouwkinderen laten zien wat voor turn/pietentrucjes zij kunnen. Woensdag is het de beurt aan de middenbouw. Succes!
Groet, de sportpiet