Schoolvoetbal

Maandag 9 april is het zover. Het schoolvoetbaltoernooi gaat van start. Maandag en dinsdag starten de meiden. Op de donderdag en vrijdag erna komen de jongens in actie. De afgelopen weken is hard getraind in de gymlessen. Daarnaast is afgelopen dinsdag en woensdag na schooltijd getraind.

De aanmeldingen zijn rond, de teams zijn gemaakt, de kicksen en scheenbeschermers zijn geregeld, de shirtjes zijn gewassen en klaar gelegd, de coaches zaten tot gisteravond laat nog te brainstormen over de opstelling, het programma bij Sporting Krommenie ligt klaar, de grasvelden zijn gemaaid, de lijnen zijn vers getrokken, de keepershandschoenen zijn ingeschoten; kortom de Bijenkorf is klaar voor het voetbaltoernooi!
De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 17:00 en 19:30 uur. De kinderen presteren het best onder hoge druk van de vele toeschouwers. Daarom bent u van harte welkom om onze toppers te komen aanmoedigen.
Tot dan!
De voetbalcommissie