Pietengym met meester Nick

Na weken lang oefenen van de turntrucjes werden deze omgetoverd tot “coole pieten trucjes”. Afgelopen woensdag mochten de kleuters hun mooiste pakje aan om de geoefende koprollen te laten zien. Daarnaast zijn de kinderen niet vergeten om over de daken te lopen en pakketjes in de schoorsteen te gooien. De Sportpiet heeft op één of andere manier gezien dat de kinderen uitstekend hun best hebben gedaan en daarom de gymzaal hebben verlaten met hun verdiende  pietendiploma.  

Tijdens het atelier sport en bewegen is de bovenbouw bezig om een dans in elkaar te zetten. De middenbouw heeft hard geoefend voor de pietendans. De spanning liep hoog op de afgelopen week omdat ze de pietendans vanmiddag aan sinterklaas hebben mogen laten zien. Tussen zijn witte baard door kon de goedheiligman niet meer stoppen met glimlachen. De kinderen hebben het geweldig gedaan.

Aanstaande dinsdag is het aan de middenbouw en 2 groepen bovenbouw om te stralen in hun pietenpak en te laten zien dat ze in aanmerking komen voor het felbegeerde pietendiploma.

Groet,

Nick Ligthart

 

Voor foto’s zie MyAlbum