Verslag Bijennacht


Op 21 en 22 september was het weer tijd voor Bijennacht. De hele bovenbouw ging fietsend naar de pont. Na de pont gingen de groepen naar Spaarnwoude. Daar was veel te doen. Allerlei survivalopdrachten stonden klaar. Hopelijk had u droge kleding voor uw kind ingepakt want veel kinderen werden vies of nat. Gelukkig was het mooi weer.

Na het survivallen gingen de groepen van Welmoed en Miriam naar de Banjaert inWijk aan Zee. Eerst wat eten en dan wat spelen en daarna je bed opmaken. Daarna kon je nog even buiten spelen of een spelletje doen. Toen was het echt etenstijd. Wij gingen lekker barbecueën. Daarna nog een heel lekker toetje. Je mocht je eindelijk omkleden voor de pyjamaparade. Met z’n allen lekker dansen op de dansvloer met de dj. Lekker laat naar bed. Toch nog een verhaaltje voor het slapengaan. Met je knuffel en je kussen over de gang (Om dan lekker te gaan slapen). Dat slapen gebeurde niet! We wilde gaan overlopen maar Welmoed of Miriam stond steeds op de gang. Helaas geen overlopen zou je denken. Maar om 00:00 hadden ze pauze. Ren!! Kamer in kamer uit. Ze komt er aan, je moest snel naar je kamer. Om 00:30 was de pauze voorbij. Toen ging iedereen wel slapen. ’s Ochtends ging je ook weer overlopen. Toen was er geen juf gelukkig. Eerst je aankleden en dan ontbijten met een broodje en wat fruit. Dan nog met iedereen inpakken en samen spellen doen.Zoals een spel met een ballon, met wasknijpers en met vuilniszakken. Super leuk en gezellig!

Bij Stayokay in Haarlem kwamen de groepen van Lisa en Chantal aan en meteen was het fietsenrek vol. Toen we er net waren had nog niemand een sleutel van de kamer dus gingen de groepen voetballen of een spelletje spelen. Nadat iedereen de kamer in kon was het tijd om de bedden op te maken. Niet iedereen keek daar naar uit maar het moest gebeuren. Later was het tijd om te eten. Het echte leuke was daarna, de pyjamaparade! Iedereen had de grootste lol. Daarna was het tijd om tanden te poetsen en een verhaaltje met je knuffel natuurlijk. Na het verhaaltje was het tijd om te gaan slapen. Maar bijna iedereen ging overlopen. De volgende ochtend was het tijd voor het ontbijt. Je lunch moest je ook inpakken bij het ontbijt. Na nog een potje voetballen of kaarten was het tijd om weer op de fiets naar de Bijenkorf te gaan.

Geschreven door de Razende Reporterz, Ies en Nikki

Ook zijn er weer nieuwe foto’s te bewonderen in mijnalbum: klik hier