De Bijenraad naar het Woeste Westen

Op 13 oktober ging de Bijenraad samen met Anouk naar het Woeste Westen. Dat is een natuurspeeltuin in Amsterdam. De Bijenraad ging daarheen omdat er plannen zijn om een natuurspeeltuin in de buurt van de Bijenkorf te bouwen. De Bijenraad ging de speeltoestellen testen en gaf hun mening.

Hier lees je een interview met Merel:

V: Wat zou je ervan vinden als we ook zo’n natuurspeeltuin in Assendelft bouwen?
A: Het lijkt me erg leuk en ik zou er graag naar toe willen gaan.

V: Wat mag er dan niet ontbreken in de natuurspeeltuin in Assendelft?
A: Een vlot, een kampvuurplaats en een tent waarin je even kan zitten en bijkomen.

Het Woeste Westen is een leuke speelplaats met van alles en nog wat! Een vlot, bruggen, hutten, een kabelbaan, een kampvuurplaats, een tent… Kortom er was erg veel te doen! Na het spelen ging de Bijenraad een broodje bakken en met de bus terug naar Assendelft.