Zing vrolijk, zing droevig, maar zing!

Deze week zijn we gestart met het Operajaar op De Bijenkorf. Afgelopen maandag hebben de kinderen in de weekopening kennis gemaakt met onze operacoach, Deborah de Liever. Samen met Deborah hebben de kinderen hun stemmen alvast even opgewarmd, later op de dag hadden ze dat nog nodig!

Per stamgroep werden de kinderen ontvangen in de teamruimte om daar een lied in te oefenen, onder leiding van Deborah en een professionele operazangeres, Machteld van de Putte!

Tieme, Asta en Niek:
Tijdens de operales moesten we eerst onze stem opwarmen, we leerden over de vier aandachtspunten waar je aan moet denken voor een optreden en daarna ging Machteld een stuk in het Frans zingen. Als leerden ze ons wat wij ’s middags moesten zingen, met de gebaren erbij. Dat hebben we een tijdje geoefend.

Het aangeleerde lied werd tijdens het uitgaan van de school ten gehore gebracht, het was een spetterende opening van het Operajaar!