Bijennacht 2017 – sneakpreview

De bijennacht, een geweldig feest, twee geweldige dagen voor de bovenbouwers op geweldige locaties. Dit jaar gingen de groepen van Miriam en Welmoed/Lara naar de Banjaert in Wijk aan Zee en de groepen van Lisa en Chantal/Lara naar de Stayokay in Haarlem. Op donderdag zijn we eerst in groepen vertrokken naar Spaarnwoude om daar met elkaar te genieten van survival activiteiten. We hadden prachtig weer en hebben ons prima vermaakt. Aan het einde van de dag zijn de groepen opgesplitst naar de beide locaties. Daar stond het avondprogramma in het teken van de pyjamaparade. Het waren twee fantastische dagen en om jullie alvast een beetje op de hoogte te brengen is er in mijnalbum een sneakpreview! Hou de website dus in de gaten om op de hoogte te blijven van nog meer foto en film 😉