Schoolvoetbal (groep 7 en 8)

Op dinsdag 18 april stonden de boys uit groep 7/8 aan de aftrap voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi bij Sporting Krommenie. Het POPS-principe werd geïntroduceerd, wat betekende dat Plezier, Overspelen, Positiviteit en Sportiviteit centraal stonden. Vooral het laatste uitgangspunt bracht voor alle jongens een gelijk aantal wisselbeurten met zich mee en met liefst 17(!) voetballers was dat nog een flinke puzzel. Toch lukte dat aardig en uiteindelijk werd het een bijna gedenkwaardige avond. Gedenkwaardig omdat er met hard werken en mooi voetbal drie prachtige overwinningen (6-0, 4-0 en 2-1) werden geboekt, maar ‘bijna’ omdat de enige nederlaag van de avond ons fataal werd. Met drie zeges, 12 doelpunten voor en slechts 3 tegen was een finaleplaats een terechte beloning geweest, maar helaas mocht het niet zo zijn. De jongens hebben het echter geweldig gedaan en ze mogen zeer trots zijn op de geleverde prestatie!